Vásárlóknak

Fogyasztói tájékoztatás

A jelen rendelés-visszaigazolással a Bartolucci Fajátékpláza Webáruház (www.fajatek.formo.hu )  üzemeltetője, a Spatrend Kft. (2098 Üröm, Kőbánya út 16., továbbiakban Eladó)  és a vásárló között létrejött szerződés határozott idejű, azonban a belőle fakadó egyes jogok és kötelezettségek a megrendelés teljesítését követően is értelemszerűen továbbélnek.

A visszaigazolásban megadott szállítási határidő tájékoztató jellegű, az Eladó a szerződés teljesítésére a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:220.§ (1) bekezdése értelmében 30 nap áll rendelkezésére. Az üzemeltető kezdeményezésére az üzemeltető és a vásárló közös megegyezéssel ettől eltérő teljesítési határidőben is megállapodhat.

A vásárló a vásárlástól megrendelést követően, legkésőbb a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül a indoklás nélkül elállhat. Az elállási jog gyakorlásának részletes feltételeit és  a webáruház üzemeltetőjének a vételár és a teljesítéssel kapcsolatban felmerült egyéb költségek visszafizetésére vonatkozó kötelezettségeit a hatályos Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák:

Az elállási jog az alábbi nyilatkozatminta kitöltésével és a webáruház üzemeltetőjéhez történő eljuttatásával is gyakorolható: Elállási nyilatkozat