Vásárlóknak

Hogyan tudsz rendelni?

1. Regisztráció nélkül is vásárolhatsz:

Gyűjtögesd össze a kosaradba azokat a termékeket, amelyekbe beleszerettél, majd a megrendelésed véglegesítéséhez le kell adnod néhány szükséges adatot. Ezeket kérlek, hiánytalanul és pontosan add meg, hogy ne téves helyre küldjük majd a megrendelésedet, vagy a kedvezményeinket. 

A rendelésedet menet közben is módosíthatod. A kategóriákban egyszerűen tudsz szűkíteni, de a keresőben is gyorsan rátalálhatsz arra, amit konkrétan keresel. A kosár gomb alatt bármikor megnézheted, épp hol tart a megrendelésed.

A megrendelésed leadása előtt kérlek, figyelmesen olvasd el a vásárlási feltételeket, melynek elfogadása után tudsz csak tovább lépni. A rendelésről néhány percen belül kapni fogsz egy visszaigazolást a megadott e-mail címedre, ezért fontos, hogy létező levelezési címet adj meg, egyébként sajnos érvénytelen marad a megrendelésed. A visszaigazolás csak egy automatikus jelzés arról, hogy beérkezett hozzánk a megrendelésed, de pontos adatokat a raktárkészleten lévő termékekről és további információkról, egy másik e-mailben fogsz kapni tőlünk 24-48 órán belül. 

2. Regisztrációval ajándékok várnak rád:

Gyűjtögetheted a krediteket a vásárlásokkal, amelyeket le tudsz vásárolni. Minden termék mellette feltüntettük a kredit árat és azt, hogy mennyi kredtitet kapsz egy-egy termék megvásárlásakor. A kedvezményes termékekre ez az opció nem vonatkozik. Profilodban mindig ellenőrizni tudod, hogy mennyi kredit van a számládon, a vásárlásnál pedig eldöntheted, hogy mekkora értéket szeretnél ebből felhasználni. 

 

A vásárlásnál a következő visszajelzéseket fogod tőlünk kapni:

1. Ha elküldted a vásárlási megbízást, akkor kiértesítünk e-mailben, hogy beérkezett hozzánk a rendelés és elkezdjük feldolgozni.

2. A következő e-mailben elküldjük neked a fizetéshez tartozó információkat, mely egyben egy rendelés visszaigazolás is. Itt ellenőrizheted a termékeket, amelyeket megrendeltél, a szállítási és fizetési módot, amelyeket választottál. Ha mindent rendben találsz, akkor utalás esetén elküldöd a számla végösszegét bankunknak, mi pedig postára adjuk a megrendelésedet. Ha pedig az utánvétes szállítás választottad, akkor a visszaigazoló emailünk-kor már csomagoljuk is a megrendelésedet. A csomagod feladásáról is kapsz tőlünk egy értesítő e-mailt.

Személyes átvétel esetén a Budapest Lajos u. 37. sz alatti Spatrend-Parador üzletünkben tudod felvenni a megrendelésedet, amint jeleztünk neked, hogy megérkeztek oda a termékek.

3. A megrendelés visszaigazolásától számított 4. napon érdeklődni fogunk, hogy megérkezett-e, átvetted-e a terméket, és mindent rendben találtál-e. Ha erre a levélre visszajelzel nekünk, örömmel fogadjuk és kreditekkel ajándékozunk meg téged, hogy tovább válogathass a termékek között. 

 

Ha kérdésed adódna, keress minket bizalommal a fajatek@fajatekplaza.hu email címen vagy a +36306419717-es telefonszámon.